Welkom bij Clickaway

WebDesign

Clickaway Internet ontwikkelt websites. Of het nu gaat om een bescheiden site waarop u uw bedrijf presenteert of om een database gestuurde site of complete Internet Shop met veilige iDEAL en PayPal betaling. Neem contact met ons op en we zullen samen met u alle mogelijkheden bespreken.
Hiernaast kan Clickaway helpen met de online vindbaarheid van uw website (SEO), of zelfs via internet uw producten verkopen via bijvoorbeeld Bol.com. Hiernaast heeft Clickaway ook eigen webshops online staan, dit zorgt er voor dat wij op de meest directe mogelijkheid bekend zijn met de dagelijkse gang van zaken bij webshops.

Website hosting & registratie

Heeft u uw naam al geregistreerd? Elke naam is slechts eenmaal beschikbaar. Hier geldt eens te meer: wie het eerst komt… Wij kunnen het registreren van uw bedrijfsnaam (www.uwnaam.nl) voor u regelen. Dit registreren van een naam kan ook indien u nog geen website hebt (of wilt).

Clickaway beschikt over betrouwbare eigen webservers met razendsnelle Internetverbinding voor de hosting van uw site. Heeft u een website dan kunnen wij voor u de hosting verzorgen en voor het onderhoud van de website zorg dragen.